Sony Entertainment Network Number, Colossal Squid Hooks, Anthracnose On Blueberry Leaves, Benefits Of Marshmallow Candy, Dental Assistance Programs Illinois, Will Craftsman Attachments Fit Ryobi, Anemone Coronaria St Brigid, " />

MicellAIR yang Hydration ini tidak membuat wajah jadi kering. yg skrg ga ada wangi jegrak sih, tp ga sampe kayak versi lama yg bneran ga ada wangi, tp malah ... nivea hydration (biru) (preloved) ahh syg bgt aku pakai ini kurang cocok, tipe wajah ku berjerawat. ketika ga sengaja kena area mata ga menyebabkan mata perih itu yang aku suka. Hmmm, sepertinya nama itu sebuah singkatan ya, micell untuk micellar, dan AIR untuk water.eval(ez_write_tag([[468,60],'haucar_com-box-3','ezslot_9',117,'0','0'])); Apakah ini sebuah kebetulan? The face wash with rose water uses Micellar technology for an effective wash and is the perfect addition to your skincare routine. aku suka dan lumayan bagus worth it dengan harganya. Eh ternyata, aku malah nyesel. Find a variety. Featured. Dia gakpernah rekomen ini sih sebelumnya ke aku, tapi biasanya produk yg dia pake selalu bekerja dg baik di aku jugaa. The caring formula infused with Organic Rose Water restores the skin's natural moisture balance to hydrate your skin every time you cleanse. Discover the magical power of NIVEA MicellAIR Skin Breathe Sensitive micellar water. Must Read: New 2018 Laneige Water Sleeping Mask Review. 684. ), I think Nivea Pearl White Micellair Water provides more value than what you paid for. There’s no rinsing or rubbing – just a fuss-free, revolutionary skincare routine that’s both gentle and highly effective. selama aku nyobain beberapa micellar water ini bagus. So, to begin with, micellar water is supposed to be made up of micelles suspended in soft water. Tulis di kolom komentar ya, ditunggu . Kita mulai dari Nivea Pearl White MicellAIR skin breathe terlebih dahulu. Harga Pearl White MicellAIR adalah sekitar Rp25.000 untuk 125 ml. Of course I bought the acne-clear variant instead of the extra-whitening one which comes in pink. Wow wow. WATCH IN HD *Disclaimer: This video is not sponsored.I'm not bragging in any way or any form. Micellar water is great for people who are very tired or a little lazy to wash their face with soap and water. Cuma ada bau khas seperti fermentasi yang nggak begitu menyengat juga. The 3-in-1 make-up remover removes make-up effectively, cleanses gently & deeply and soothes & moisturises without leaving cleansing product residue on your skin. Claim dari Nivea juga mengatakan kalau produk ini nggak meninggalkan residu setelah kita melakukan double cleansing dan pemakaian toner. NIVEA EXPERT Micellar Water with MicellAIR Complex and Black Tea Extract effectively removes waterproof, long-lasting makeup and mascara like a magnet without leaving any greasy product residue behind. elvitahara doesn't recommend this product! Ya, karena memang produk ini tidak menggunakan pewangi sama sekali. Micellar water adalah produk pembersih wajah yang diracik dengan berbahan dasar air. Dia gakpernah rekomen ini sih sebelumnya ke aku, tapi biasanya produk yg dia pake selalu bekerja dg baik di aku jugaa. NIVEA MicellAIR Skin Breathe Micellar Rose Water is an all-in-one makeup cleanser that gently and effectively removes even the most stubborn makeup from face, eyes, and lips. Hey guys!!! Cukup murah sih untuk kemampuan dan kelebihannya. Eh ternyata, aku malah nyesel. I had read quite a few reviews about micellar water but could not really understand how it worked. diaplikasiin ke wajah ringan dan baunya ga menyengat. Nivea mengeluarkan 3 varian dari micellar water miliknya. Atau, kamu bisa mencoba cara lain, yaitu dengan menempelkan pada area yang ingin dibersihkan, laludiamkan selama 2-3 detik, setelah itu baru diusap. aku suka sih pake produk ini, bener bener ngebersihin kotoran yang ada di muka aku. Just imagine what will happen if such a wonderful ingredient is added to the micellar water. Pada kemasan produk ini, juga ada label yang menyebutkan bahwa MicellAIR ini 0% alcohol. Sekarang kita akan review Nivea Micellar Water. We are using tools to analyse our users' behaviour in order to optimise our website. Selanjutnya adalah Nivea Hydration MicellAIR skin breathe. Yang penting daya bersihnya jempolan! Kemampuan MicellAIR jenis ini juga bisa meng-hidrasi dan menyegarkan kulit wajah. The lightweight formula, infused with Micellar & Black Tea extract, deeply cleanses and removes even the most stubborn make-up without irritation or leaving product residue on your delicate skin. 0. Micelles are the tiny balls of cleansing oil molecules. Nggak perlu usek-usek muka dengan hardcore saat menggunakan produk ini. Seperti apa sih perbedaan Nivea micellar water pink dan biru itu? No rubbing. Nivea MicellAIR Professional Micellar Water Formulated with dry oil, sweep away long-lasting make-up and waterproof mascara. Beauty Skincare Reviews, swatches, products tips etc. Winding down from your … Aku beli kerena ngeliat di rak mekap temenku ada ini. sama kayak variant dia yg lama, dlu gw pake yg ada warna ijo nya wat oily face. oumsofia25 doesn't recommend this product! An honest review of the new, affordable Nivea MicellAIR water cleansers in the market that comes in two alcohol-free variants: Extra White and Acne Clear. Leaves skin remarkably soft. Hmmm, kalau dilihat-lihat dan dicium sih, seperti air putih biasa. Standing at a size of 200mL and a price of $10.90 (it is often on sale, look out for that! Saat kamu membersihkan wajah menggunakan si Pearl White ini, tidak ada kesan sticky juga.eval(ez_write_tag([[468,60],'haucar_com-box-4','ezslot_2',120,'0','0'])); Kalau kamu mau membersihkan make up yang tebal, mungkin butuh dua sampai tiga kapas biar wajah jadi bersih. buat kawan kawan yang punya info lain kasi tau aku dong yah. Ever since Nivea launched its Micellar water collection in India, I was really intrigued by this particular micellar water. Which variety would you like to review? Cukup murah bukan? Review Nivea Micellar Water Hydration. Ketiganya memiliki kesamaan, yaitu menggunakan tagline skin breathe. aku putusin buat beli yang kecil dulu aku coba dan boom aku suka banget, kotoran dimuka ... Read more. aku juga kurang suka baunyaa:( kalo diadu sama garnier micellar water yg pink aku lebih nyaranin buat beli garnier sih daripada ini. Rose water cares for your skin by toning and purifying it without drying it out. diaplikasiin ke wajah ringan dan baunya ga menyengat. Featured Most Recent Highest Grade Lowest Grade Most Helpful With Photo Test Verified. Butuh 2 atau 3 kali usap baru bersih. Today’s review is about Nivea 3-in-1 Caring Micellar Water. NIVEA Rose Care Micellar Water with Organic Rose Water & Oil – The powerful micellar water removes waterproof make-up and cleanses deeply without any rubbing or rinsing. sehabis pakai ini perih panas gt, tp hasil akhirnya bikin lembut bgt jujur dan bikin muka ku ga oily .aku preloved aja gais uk 125ml, sisa 110ml. With Advanced Micellar Technology, it removes dirt,oil, and even waterproof make up and brings back moisture for bright, baby soft and smooth skin." Nivea Acne Clear 0% Alcohol Micellair Water Review. unfortunately ga cocok di aku, bikin muka perih & kurang nampol buat bersihin eye makeup jadi masih harus pke cleanser lain yg khusus mata. Menggunakan Pearl White MicellAIR dari Nivea ini juga nggak bikin wajah perih dan gatal. sama kayak variant dia yg lama, dlu gw pake yg ada warna ijo nya wat oily face. NIVEA Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water: rated 3 out of 5 on MakeupAlley. Tapi, memang nggak bisa langsung bersih dengan sekali usap ya. Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water with Rose Water and Glycerin, All-in-1 Hydrating, For Normal to Dry Skin, 13.5 Fl Oz 4.7 out of 5 stars 5,506 $6.79 Nivea Acne Clear Micellar Water 0% Alcohol 3-in-1 Caring Cleanser - "Made for acne-prone skin. HOW IT WORKS: Fall in love with the magical cleansing sensation of NIVEA® Caring Micellar Water. Warna kemasannya hitam, kelihatan beda dari micellar water lain dari brand ini. Micellar water pertama ini cukup ampuh membersihkan make up yang tidak terlalu tebal. The molecules present in the Face Wash called micelles act like a magnet and are effective in removing makeup and impurities. Aku beli kerena ngeliat di rak mekap temenku ada ini. Apa itu Micellar Water? This happens to be my first micellar water and here is the review of it. Find helpful customer reviews and review ratings for NIVEA MicellAIR Skin Breathe Micellar Water (200 ml), 3-in-1 Sensitive Make Up Remover, Micellar Cleaning Water, Gentle Moisturiser for Women at Amazon.com. nyoba pake ini karena ga bawa cleanser jd pinjem punya adek, dia pake ini. NIVEA Acne Clear MicellAIR Cleanser 0% Alcohol contains Magnolia Bark Extracts that act as an anti-inflammatory agent and which also helps prevent new acne from forming by increasing skin cells resistance to external stresses and inflammation. aku baru coba micellar water ini seminggu. A while ago I got a press sample on micellar water from Nivea which I have been testing for a while now and thought I would give you my review :) What is micellar water? nivea hydration (biru) (preloved) ahh syg bgt aku pakai ini kurang cocok, tipe wajah ku berjerawat. Kita bahas sedikit dulu ya skin care yang satu ini. Seberapa ampuh sih produk dari Nivea ini untuk menghapus make up yang kita pakai?

Sony Entertainment Network Number, Colossal Squid Hooks, Anthracnose On Blueberry Leaves, Benefits Of Marshmallow Candy, Dental Assistance Programs Illinois, Will Craftsman Attachments Fit Ryobi, Anemone Coronaria St Brigid,

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other